Η AVK International A/S είναι πλέον πιστοποιημένη με το ISO 29001

Η AVK International A/S είναι η τρίτη εταιρεία του ομίλου AVK που έχει επιτύχει την πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO 29001:2010. 01-05-2018

Το ISO 29001 είναι ένα ειδικό βιομηχανικό πρότυπο για τη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου με βάση το πρότυπο ποιότητας ISO 9001. Ωστόσο, σε σύγκριση με το ISO 9001, οι απαιτήσεις για τα μέτρα ελέγχου είναι πολύ πιο λεπτομερείς.

Οι πρόσθετες απαιτήσεις έχουν ως στόχο να διασφαλίσουν ότι το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας καλύπτει τις απαιτήσεις διαχείρισης κινδύνου της βιομηχανίας πετρελαίου και φυσικού αερίου, για την τεκμηρίωση βασικών ζητημάτων όπως η κατάρτιση του προσωπικού, η ιχνηλασιμότητα των υλικών και τα αποτελέσματα των δοκιμών που έχουν ληφθεί.

Το ISO 29001 είναι η πιστοποίηση με την υψηλότερη κατάταξη που μπορεί να επιτύχει ένας κατασκευαστής στον τομέα του φυσικού αερίου, και απαιτεί την ανάπτυξη ενός συστήματος συνεχούς βελτίωσης σε όλα τα στάδια, από τους προμηθευτές έως την παράδοση του προϊόντος.

Η πιστοποίηση διενεργήθηκε από τον Det Norske Veritas (DNV) και ισχύει για τρία έτη με ετήσιες επισκέψεις παρακολούθησης.

Είμαστε βέβαιοι ότι η νέα μας πιστοποίηση ISO 29001, πέρα από τις πιστοποιήσεις ISO 9001, ISO 14001 και OHSAS 18001, θα αποτελέσει μια στέρεη βάση για τη διαρκή επιτυχία και ανάπτυξη της AVK στον τομέα του φυσικού αερίου.

Κατεβάστε το πιστοποιητικό ISO 29001

Ληψη μπροσουρασ

Παροχή αερίου

Δείτε μια πλήρη παρουσίαση των δικλείδων και των εξαρτημάτων για την παροχή φ.αερίου, που περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματά τους