Αισθητήρες IoT της AVK Smart Water

Οι αισθητήρες IoT που λειτουργούν με μπαταρία αλλάζουν το παιχνίδι όταν μιλάμε για οπτικοποίηση δικτύου. Οι αισθητήρες της AVK Smart Water έχουν ρυθμιστεί με μια διεπαφή που προετοιμάζει τα δεδομένα και τα ενσωματώνει εύκολα στο επιθυμητό σύστημα πληροφορικής. Με αυτόν τον τρόπο, τα δεδομένα από πολλαπλές πηγές μπορούν να συνδυαστούν και να δημιουργήσουν μια συνολική επισκόπηση του δικτύου ύδρευσης.

VIDI Positioner

Αποφύγετε χρονοβόρες εργασίες, όπως η αναζήτηση ανωμαλιών που προκαλούνται από μια λανθασμένα τοποθετημένη δικλείδα. Με την εγκατάσταση του VIDI Positioner, θα έχετε συνεχή παρακολούθηση των κρίσιμων δικλείδων, η οποία θα αυξήσει την αξιοπιστία των μετρήσεων ροής και της πίεσης στο δίκτυο διανομής.

Το VIDI Positioner υποδεικνύει σε ποσοστά από 0 έως 100 κατά πόσο ανοιχτή είναι η δικλείδα. Με αυτόν τον τρόπο, είναι εύκολο να ανιχνεύσετε αν οι δικλείδες έχουν ανοίξει ή κλείσει σωστά. Χάρη στην τεχνολογία μπαταρίας και επικοινωνίας, το VIDI Positioner εγκαθίσταται εύκολα και μπορεί να μεταδώσει δεδομένα σε οποιοδήποτε προτιμώμενο σύστημα πληροφορικής, ακόμη και από υπόγειες εγκαταστάσεις.

Πηγαίνετε στο φύλλο δεδομένων για περισσότερες λεπτομέρειες.

VIDI CAP

Η παρακολούθηση των πυροσβεστικών κρουνών είναι ένας πολύ καλός τρόπος ανίχνευσης κάποιας παραβίασης. Με την εγκατάσταση αισθητήρων στους πυροσβεστικούς κρουνούς, γίνεται ευκολότερη η διάκριση μεταξύ της πραγματικής απώλειας νερού και της απαραίτητης χρήσης νερού.

Το VIDI Cap παρέχει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των κρουνών, παρακολουθώντας εξ αποστάσεως κάθε λειτουργία του. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε προσπάθεια παραβίασης του κρουνού και να λαμβάνετε άμεση προειδοποίηση σε περίπτωση σύγκρουσης. Επιπλέον, η παρακολούθηση των πυροσβεστικών κρουνών μπορεί να συμβάλει στον έλεγχο του κινδύνου μόλυνσης.

Πηγαίνετε στο φύλλο δεδομένων για περισσότερες λεπτομέρειες.

VIDI Pressure

Η προσαρμογή της πίεσης στην κατανάλωση εξισορροπεί τις διακυμάνσεις της πίεσης, αυξάνει τη διάρκεια ζωής των σωλήνων και βελτιστοποιεί την ποσότητα ενέργειας που χρησιμοποιούν οι αντλίες. Με το VIDI Pressure, μπορείτε να έχετε μια γενική εικόνα των επιπέδων πίεσης στο δίκτυο διανομής, γεγονός που διευκολύνει την εύρεση των διακυμάνσεων. Χάρη στην τεχνολογία μπαταρίας και επικοινωνίας, το VIDI Pressure μπορεί να εγκατασταθεί σε θαλάμους, πηγάδια ή φρεάτια και να μεταδίδει δεδομένα.

Πηγαίνετε στο φύλλο δεδομένων για περισσότερες λεπτομέρειες.

VIDI Flow

Η τοποθέτηση μετρητών εισόδου DMA με απομακρυσμένη ανάγνωση μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε συνεχώς το ισοζύγιο νερού και, τελικά, να εντοπίζετε ταχύτερα τις διαρροές. Με το VIDI Flow συνδεδεμένο στην έξοδο παλμών του μετρητή ροής, θα έχετε μια συνολική εικόνα της ποσότητας νερού που εισέρχεται στο DMA.

Πηγαίνετε στο φύλλο δεδομένων για περισσότερες λεπτομέρειες.

VIDI Temperature

Η θερμοκρασία του νερού στο δίκτυο διανομής μεταβάλλεται ανάλογα με διάφορες παραμέτρους, γεγονός που καθιστά αναγκαία τη συνεχή παρακολούθηση της θερμοκρασίας. Το VIDI Temperature μετρά και μεταδίδει τη θερμοκρασία του νερού από -20° έως +80°, γεγονός που θα σας βοηθήσει να διατηρείτε τις συνιστώμενες θερμοκρασίες για την αποφυγή σχηματισμού βακτηρίων. Λόγω του ευέλικτου σχεδιασμού του, το VIDI Temperature μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί σε επιλεγμένα σημεία του δικτύου.

Πηγαίνετε στο φύλλο δεδομένων για περισσότερες λεπτομέρειες.

VIDI Open/Close

Η ανίχνευση της θέσης ανοίγματος/κλεισίματος των διαφόρων στοιχείων εξοπλισμού στο δίκτυο διανομής διευκολύνει τη διατήρηση της επισκόπησης. Το VIDI Open/close μπορεί να εγκατασταθεί σε πολλά διαφορετικά στοιχεία εξοπλισμού και σε διαφορετικές εφαρμογές, όπου υπάρχει ένα κινούμενο και ένα σταθερό μέρος. Ένα σήμα μεταδίδεται κάθε φορά που το στοιχείο εξοπλισμού αλλάζει θέση.

Πηγαίνετε στο φύλλο δεδομένων για περισσότερες λεπτομέρειες.

VIDI Level

Η μέτρηση της απόστασης από την πλησιέστερη επιφάνεια είναι σημαντική κατά την παρακολούθηση αμμοπαγίδων ή φρεατίων. Το VIDI Level σας επιτρέπει να μετράτε π.χ. τα επίπεδα νερού ή άμμου χωρίς να χρειάζεται άμεση επαφή με το μέσο. Λόγω του ευέλικτου σχεδιασμού του, το VIDI Level μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί σε αμμοπαγίδες ή θαλάμους και να προειδοποιεί για πλημμύρες.

Πηγαίνετε στο φύλλο δεδομένων για περισσότερες λεπτομέρειες.

Λήψη

Αισθητήρες IoT της AVK Smart Water

Μάθετε για τους αισθητήρες IoT και την ψηφιακή παρακολούθηση του δικτύου διανομής. Διαβάστε περισσότερα για τους αισθητήρες IoT