Δικλείδες σύρτου AVK Premium 100 - κατασκευασμένες για να διαρκέσουν έναν αιώνα!

Οι δικλείδες σύρτου AVK Premium 100 είναι κατασκευασμένες από τα καλύτερα υλικά, προσφέροντας μεγάλη διάρκεια ζωής και μέγιστη ασφάλεια.

Εξασφαλίζοντας μια αξιόπιστη παροχή νερού

Οι δικλείδες σύρτου AVK Premium 100 παρέχουν εξαιρετική προστασία από τη διάβρωση και τη φθορά. Είναι ιδανικές για εγκατάσταση σε μέρη όπου οι εκσκαφές είναι δύσκολες και όπου η μεγάλη διάρκεια ζωής και η μέγιστη ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας, όπως πολυσύχναστοι δρόμοι, δημόσιοι χώροι και χώροι τουριστικών αξιοθέατων, παράκτιες περιοχές ή περιοχές με μόλυνση από πετρέλαιο ή βενζίνη.

Εξασφαλίζοντας μια ασφαλή και αξιόπιστη παροχή νερού, οι δικλείδες σύρτου Premium 100 προστατεύουν τους φυσικούς μας πόρους και συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Κύρια χαρακτηριστικά των δικλείδων σύρτου AVK Premium 100

Κορυφαία επιφανειακή προστασία

Οι δικλείδες AVK Premium 100 προσφέρουν κορυφαία προστασία από τη διάβρωση:

 • Η εξωτερική επίστρωση PUR με πάχος στρώματος τουλάχιστον 1,5 mm προστατεύει αποτελεσματικά τη δικλείδα, εξαλείφει τον κίνδυνο οποιασδήποτε γαλβανικής διάβρωσης και κάθε κίνδυνο να διεισδύσουν ηλεκτρικά φορτία στη δικλείδα. Επιπλέον, παρέχει απόλυτη προστασία σε επιθετικά ή μολυσμένα εδάφη.
 • Εσωτερική και εξωτερική εποξειδική επικάλυψη με ελάχιστο πάχος στρώματος 300 μm, που υπερβαίνει τις απαιτήσεις του οργανισμού GSK
 • Πιστοποιημένες για απουσία πόρων

Εξαιρετική προστασία από τη φθορά

Οι δικλείδες έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν τουλάχιστον 10 φορές τις απαιτήσεις του προτύπου EN1074-1 για κύκλους ανοίγματος/κλεισίματος, που αντιστοιχούν σε τουλάχιστον 25.000 κύκλους σε κανονικές συνθήκες ροής/πίεσης.

 • Άξονας από ανοξείδωτο χάλυβα duplex με Ο ανοξείδωτος χάλυβας 1.4362 παρέχει βέλτιστη αντίσταση στη διάβρωση και αντοχή
 • Περικόχλιο σύρτη και αξονικό έδρανο από υψηλής-απόδοσης ορείχαλκο DZR CW724R που εξασφαλίζει υψηλή αντοχή, μοναδική αντοχή σε φθορά και εξαιρετική αντιδιαβρωτική προστασία.
 • Κοχλίες καπακιού από ανοξείδωτο χάλυβα A4
 • Τα γνωστά ελαστικά μίγματα της AVK που διαθέτουν όλες τις Πιστοποιήσεις για πόσιμο νερό εξασφαλίζουν το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας και απαράμιλλη αντοχή στη φθορά.

Πλήρης ιχνηλασιμότητα

Ένας μοναδικός σειριακός αριθμός για κάθε δικλείδα συνδέεται με το προϊόν και με τα αρχεία δοκιμών. Δημιουργήσαμε ένα γραφικό διάγραμμα που εξηγεί πώς αυτό επιτρέπει την πλήρη ιχνηλασιμότητα. Λήψη γραφικού διαγράμματος.

Φημισμένος σχεδιασμός AVK

Οι δικλείδες της AVK συμμορφώνονται με τα αυστηρότερα πρότυπα και ο σχεδιασμός της δικλείδας εξασφαλίζει αξιοπιστία και αντοχή. Οι δικλείδες μας αποτελούν έτσι μια οικονομικά αποδοτική λύση. Μάθετε περισσότερα για το φημισμένο σχεδιασμό των δικλείδων σύρτου της AVK.

Σειρά δικλείδων σύρτου Premium 100

Προσφέρουμε δικλείδες σύρτου AVK Premium 100 σε διάφορες παραλλαγές με φλαντζωτές συνδέσεις ή συνδέσεις άκρων σωλήνων PE.

Δικλείδες σύρτου φλαντζωτές:

 • Μακριές (DIN F5), PN10/PN16
 • Κοντές (DIN F4), PN10/PN16

Δικλείδες σύρτου AVK με άκρα σωλήνων PE:

 • Μαύρο/μπλε SDR 11 PE100 άκρα, PN16
 • Μαύρο/μπλε SDR 17 PE100 άκρα, PN10
 • Μπλε άκρα SDR11 PE100-RC Safe Tech/Profuse, PN16
 • Μπλε άκρα SDR17 PE100-RC Safe Tech/Profuse, PN10

Βάνες οικιακών συνδέσεων με άκρα σωλήνα PE μαύρο/μπλε:

 • Μαύρο/μπλε άκρα σωλήνων SDR11 PE100, PN16
 • Μαύρο/μπλε άκρα σωλήνων SDR17 PE100, PN10

Ψηφιακή παρακολούθηση της θέσης ανοίγματος/κλεισίματος των δικλείδων

VIDI Positioner είναι μια συσκευή της AVK Smart Water που λειτουργεί με μπαταρία και ανιχνεύει σε τι ποσοστό είναι ανοικτή μια βαλβίδα.
Με αυτόν τον τρόπο είναι εύκολο να εντοπιστεί αν οι δικλείδες έχουν ανοίξει ή κλείσει σωστά, γεγονός που θα αυξήσει την αξιοπιστία των μετρήσεων παροχής και πίεσης στο δίκτυο διανομής.

Η λειτουργία της AVK Smart Water πραγματοποιείται με ασύρματους αισθητήρες IoT που λειτουργούν με μπαταρίες για την απομακρυσμένη παρακολούθηση και συλλογή δεδομένων απευθείας από τις συσκευές του δικτύου διανομής. Τα δεδομένα μπορούν να ενσωματωθούν σε οποιαδήποτε πλατφόρμα πληροφορικής, γεγονός που καθιστά εύκολη την πλήρη επισκόπηση του δικτύου.

Εμβαθυνση

Δικλείδες σύρτου

Η συνεχής εστίαση της AVK στην υψηλή ποιότητα και την καινοτομία έχει ανοίξει το δρόμο για μια παγκόσμια αναγνώριση, και το εύρος των δικλείδων σύρτου έχει διευρυνθεί σημαντικά για να ανταποκριθεί στις τοπικές απαιτήσεις σε όλο τον κόσμο.

Ληψη μπροσουρασ

Οι δικλείδες σύρτου Premium 100

Επιτρέψτε μας να σας παρουσιάσουμε τις δικλείδες σύρτου AVK Premium 100: Ιδανικές για εγκατάσταση σε μέρη όπου η εκσκαφή δεν αποτελεί επιλογή.