Παρουσιάζουμε τους χαλύβδινους συνδέσμους και φλαντζοζιμπώ εύρους Super Hydro

Η νέα σειρά στις DN 400-2000 συμπληρώνει την ευρεία γκάμα συνδέσμων και φλαντζοζιμπώ της AVK. 05-05-2022

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε τη νέα σειρά χαλύβδινων ευθύγραμμων συνδέσμων και φλαντζοζιμπώ στις διαστάσεις DN400-2000 κατασκευασμένες από την HydroCos, μέλος του ομίλου AVK.

Οι σύνδεσμοι και τα φλαντζοζιμπώ Super Hydro έχουν σχεδιαστεί για να συνδέουν σωλήνες από διαφορετικά υλικά και διαθέτουν μεγάλη ανοχή στην εξωτερική διάμετρο του σωλήνα; 30mm έως DN450 και 40mm από DN500 και πάνω. Είναι κατασκευασμένα από χάλυβα με επιφανειακή προστασία PLASCOAT PPA 571 ES απόχρωσης RAL 5017 μπλε χρώματος η οποία είναι πιστοποιημένη από WRAS όπως είναι επίσης και τα ελαστικά στεγανοποιητικά.

Οι σύνδεσμοι και τα φλαντζοζιμπώ Super Hydro διατίθενται επίσης με ανοξείδωτο χάλυβα, έως και PN40 αλλά και με ειδικό σχεδιασμό κατόπιν παραγγελίας.

Δείτε τα τεχνικά φυλλάδια για περισσότερες λεπτομέρειες των βασικών μοντέλων:

8004/01-001 Ευθύγραμμος σύνδεσμος εύρους Super Hydro
8006/00-001 Φλαντζοζιμπώ εύρους Super Hydro

Δείτε επίσης την πλήρη γκάμα συνδέσμων και φλαντζοζιμπώ όπως επίσης και τον οδηγό μας για το «πώς να επιλέξετε το σωστό σύνδεσμο».

Εμβαθυνση προιοντων

Κολάρα ενθυλάκωσης για την επισκευή τοιχωμάτων και μουφωτών ενώσεων σωλήνων

Η HydroCos είναι επίσης ειδική στα κολάρα ενθυλάκωσης που είναι ιδανικά για την ασφαλή και μόνιμη επισκευή όλων των τύπων σωλήνων και συνδέσεων σωλήνων ενώ ο αγωγός είναι υπό πίεση.