Αντλιοστάσιο ακαθάρτων με πράσινο προφίλ

Το παλιότερο και μεγαλύτερο αντλιοστάσιο στη Δανία διέκοψε τη λειτουργία του και τέθηκε σε λειτουργία ένα νέο.

Το αρχικό αντλιοστάσιο στο Kløvermarken κοντά στην Κοπεγχάγη κατασκευάστηκε το 1901, και καθώς δεν μπορούσε να διακόψει την λειτουργία του, θα ήταν πολύ δύσκολο να το ανακαινίσουμε. Για να γίνει λοιπόν ο απαιτούμενος εκσυγχρονισμός, αποφασίστηκε να κατασκευαστεί ένα νέο αντλιοστάσιο δίπλα ακριβώς στο παλιό.

Σχεδιασμένο με γνώμονα το περιβάλλον

Το νέο αντλιοστάσιο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους κινδύνους λόγω της κλιματικής αλλαγής και την προστασία από πλημμύρες. Ο σχεδιασμός έχει περιβαλλοντικό χαρακτήρα και η κατασκευή περιλαμβάνει πράσινες στέγες και υπαίθριους χώρους που συλλέγουν τα νερά της βροχής. Επιπλέον, η ανάκτηση της θερμότητας από τα λύματα θα παρέχει θερμότητα για το αντλιοστάσιο και το κτίριο του προσωπικού. 

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στο πλήρες κείμενο στα Αγγλικά

ΛΗΨΗ ΜΠΡΟΣΟΥΡΑΣ

Επεξεργασία λυμάτων

Δείτε μια πλήρη παρουσίαση των δικλείδων και των εξαρτημάτων για την επεξεργασία λυμάτων, που περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματά τους
Μεταβαίνοντας στην ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς και τρίτα μέρη, όπως περιγράφεται στην πολιτική απορρήτου και cookies.
Read our Cookie policy