Σχετικά με την AVK International A/S

Η AVK είναι παγκοσμίως γνωστή για τις υψηλής ποιότητας δικλείδες και τους κρουνούς υδροληψίας. Συμβάλλουμε στην εύρεση βιώσιμων λύσεων για τις παγκόσμιες προκλήσεις στον τομέα της διανομής καθαρού πόσιμου νερού, της μείωσης των απωλειών, της συλλογής και επεξεργασίας λυμάτων, της διανομής φυσικού αερίου και βιοαερίου, καθώς και της αποτελεσματικής άρδευσης και πυροπροστασίας.

Η AVK International A/S προσφέρει μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων στις αγορές της γεωγραφικής μας περιοχής καλύπτοντας την ηπειρωτική Ευρώπη, τις χώρες της Κεντρικής Ασίας και του Καυκάσου και τη Βόρεια Αφρική. Ειδικευόμαστε στην κατασκευή δικλείδων σύρτου, δικλείδων πεταλούδας διπλής εκκεντρότητας, αντεπίστροφα μπάλας, βάνες οικιακών συνδέσεων, συνδέσμους Supa Maxi™ , τηλεσκοπικές προεκτάσεις  και επιλεγμένους τύπους κρουνών και εξαρτημάτων. Χρησιμοποιούμε ελαστικά μίγματα από το δικό μας εργοστάσιο ελαστικών AVK GUMMI A/S, δεδομένου ότι είναι ζωτικής σημασίας η άριστη ποιότητα στα ελαστικά μέρη μέσα στη βαλβίδα και τον κρουνό προκειμένου να εξασφαλισθεί μια ασφαλής, στεγανή και απροβλημάτιστη λειτουργία. Προσθέτουμε προϊόντα στην γκάμα μας από τα περισσότερα από 20 εργοστάσια του ομίλου AVK στην Ευρώπη καθώς και από τα εργοστάσια της AVK σε όλο τον κόσμο, κάτι που μας επιτρέπει να προσφέρουμε μια πολύ μεγάλη ποικιλία δικλείδων, κρουνών και εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας.

Βάσει των αρχών του LEAN, έχουμε βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες εργασίας μας και τη διακίνηση των αγαθών προκειμένου να εξασφαλίσουμε τους ταχύτερους δυνατούς χρόνους παράδοσης Αποθηκεύουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων της AVK στην αποθήκη των 13.000 m2 και το σύστημα διαχείρισης αποθηκών μας δίνει τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσουμε τα αποθέματα και την διαχείρισή τους. Συνολικά, αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε εξαιρετικούς χρόνους παράδοσης.

Είμαστε πιστοποιημένοι σύμφωνα με το ISO 29001 καθώς και το ISO/TS 29001, το εξειδικευμένο πρότυπο για τη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου. Επιπλέον, είμαστε πιστοποιημένοι με το πρότυπο ISO 14001 για τη διαχείριση του περιβάλλοντος, και το πρότυπο OHSAS 50001 για την υγεία και ασφάλεια στην εργασία.

Οι πελάτες μας εξυπηρετούνται από τοπικούς οργανισμούς πωλήσεων στις θυγατρικές εταιρείες πωλήσεων της AVK, ή από προσεκτικά επιλεγμένους διανομείς, οι οποίοι ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών τους. Είμαστε συνεπώς σε θέση να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που ταιριάζουν με τις τοπικές προδιαγραφές.

Η AVK International A/S απασχολεί περίπου 230 εργαζομένους σε τέσσερις μονάδες γύρω από το Galten της Δανίας και έχει τοπικούς αντιπροσώπους πωλήσεων σε πολλές χώρες της περιοχής μας. Κατά το οικονομικό έτος 2022/2023, είχαμε κύκλο εργασιών περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ.

Βίντεο

Ρίξτε μια ματιά στις εγκαταστάσεις μας

Δείτε μια εισαγωγή στην AVK International με το βίντεο ξενάγησης του εργοστασίου μας που δείχνει την επίμονη προσέγγισή μας στην υψηλή ποιότητα