Σχετικά με την AVK International A/S

Η AVK International A/S προσφέρει μια εκτεταμένη γκάμα δικλείδων, κρουνών και εξαρτημάτων για την ύδρευση, παροχή αερίου, επεξεργασία λυμάτων και πυροπροστασία στις αγορές της γεωγραφικής μας περιοχής που καλύπτουν την ηπειρωτική Ευρώπη, τις χώρες της Κεντρικής Ασίας και του Καυκάσου καθώς και τη Βόρεια Αφρική.

Ειδικευόμαστε στην κατασκευή δικλείδων σύρτου, δικλείδων πεταλούδας διπλής εκκεντρότητας, αντεπίστροφων μπάλας, βανών οικιακών συνδέσεων, συνδέσμων Supa Maxi™ , τηλεσκοπικών προεκτάσεων και επιλεγμένων τύπων κρουνών και εξαρτημάτων. Χρησιμοποιούμε ελαστικά μίγματα από το δικό μας εργοστάσιο ελαστικών AVK GUMMI A/S, δεδομένου ότι τα ελαστικά μέρη μέσα στη βαλβίδα και τον κρουνό είναι ζωτικής σημασίας να έχουν άριστη ποιότητα, προκειμένου να εξασφαλισθεί μια ασφαλής, στεγανή και απροβλημάτιστη λειτουργία. Προσθέτουμε προϊόντα στην γκάμα μας από τα περισσότερα από 20 υπόλοιπα εργοστάσια της AVK στην Ευρώπη, καθώς και από τα εργοστάσια της AVK σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντάς μας να προσφέρουμε μια πολύ μεγάλη ποικιλία δικλείδων, κρουνών και εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας.

Βάσει των αρχών του LEAN, έχουμε βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες παραγωγής μας και τη διακίνηση των αγαθών, προκειμένου να εξασφαλίσουμε τους ταχύτερους δυνατούς χρόνους παράδοσης. Αποθηκεύουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων της AVK στην αποθήκη των 13.000 m2, και το σύστημα διαχείρισης αποθηκών μας δίνει τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσουμε τα αποθέματα και την διαχείρισή τους. Συνολικά, αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε εξαιρετικούς χρόνους παράδοσης.

Είμαστε πιστοποιημένοι σύμφωνα με το ISO 9001 καθώς και το ISO 29001, το εξειδικευμένο πρότυπο για τη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου. Επιπλέον, είμαστε πιστοποιημένοι με το πρότυπο ISO 14001 για τη διαχείριση του περιβάλλοντος, το πρότυπο ISO 50001 για τη Διαχείριση Ενέργειας, και το πρότυπο ISO 45001 για την υγεία και ασφάλεια στην εργασία.

Οι πελάτες μας εξυπηρετούνται από τοπικούς οργανισμούς πωλήσεων στις θυγατρικές εταιρείες πωλήσεων της AVK, ή από προσεκτικά επιλεγμένους διανομείς, οι οποίοι ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε συνεπώς σε θέση να προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις που ταιριάζουν με τις τοπικές προδιαγραφές.

Η AVK International A/S απασχολεί περίπου 250 άτομα σε 4 μονάδες γύρω από το Galten της Δανίας, και είχε κατά το οικονομικό έτος 2021/2022 κύκλο εργασιών πάνω από 758εκατ. Κορώνες Δανίας.

Βίντεο

Ρίξτε μια ματιά στις εγκαταστάσεις μας

Δείτε μια εισαγωγή στην AVK International με το βίντεο ξενάγησης του εργοστασίου μας που δείχνει την επίμονη προσέγγισή μας στην υψηλή ποιότητα
Μεταβαίνοντας στην ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς και τρίτα μέρη, όπως περιγράφεται στην πολιτική απορρήτου και cookies.