Ελαστικά AVK - εγγύηση ποιότητας

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η AVK GUMMI έχει αναπτύξει ελαστικά μείγματα για την βιομηχανία του νερού, του φυσικού αερίου, της υγείας και των τροφίμων. Διατηρώντας τον πλήρη έλεγχο της παραγωγής μέσω των εγκαταστάσεων υψηλής τεχνολογίας και ενός από τα πιο προηγμένα εργοστάσια ανάμειξης στον κόσμο, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μοναδικά ελαστικά μείγματα εξαιρετικής ποιότητας και ομοιομορφίας.

Ανεξάρτητα από τη βιομηχανία στην οποία βρίσκεστε, είναι σημαντικό τα ελαστικά μέρη μέσα στις βαλβίδες, τους κρουνούς και τους συνδέσμους σας να είναι της υψηλότερης ποιότητας για να εξασφαλίσουν μια ασφαλή, στεγανή σφράγιση και απροβλημάτιστη λειτουργία, ακόμη και μετά από πολλά χρόνια ακινησίας. Στο εργοστάσιο των ελαστικών μας, AVK GUMMI A/S, αναπτύσσουμε και παράγουμε τα δικά μας ελαστικά μέρη για να διασφαλίσουμε ότι πληρούν και υπερβαίνουν τις αυστηρότερες απαιτήσεις για εμάς και τους πελάτες μας. Ο σχεδιασμός των δικλείδων σύρτου και άλλες κορυφαίες καινοτομίες παρέχουν την αξιοπιστία που χρειάζεστε για να προστατεύσετε το δίκτυο, τις συνδέσεις και την υγεία και ασφάλεια των πελατών σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις υπηρεσίες Ύδρευσης, οι οποίες μπορούν να είναι σίγουρες ότι παρέχουν ασφαλές νερό επιλέγοντας έναν προμηθευτή βαλβίδων που δίνει τέτοια προτεραιότητα στην ποιότητα και τη συμμόρφωση.

Εξαιρετική ικανότητα ανάκτησης του αρχικού σχήματος

Οι ελαστικές ενώσεις της AVK έχουν έναν εξαιρετικό συντελεστή επαναφοράς, που ορίζει την ικανότητά τους να ανακτούν το αρχικό σχήμα αφού έχουν συμπιεστεί.
Ακόμη και μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας, μικροσκοπικά χαλίκια, άμμος και άλλες ακαθαρσίες δεν θα επηρεάσουν την επιφάνεια και την στεγανότητα του ελαστικού.

Μέθοδος δοκιμής για μόνιμη παραμόρφωση: Το ελαστικό παραμορφώνεται κατά 25% του αρχικού πάχους του σε σταθερή θερμοκρασία για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η πίεση στο ελαστικό αίρεται ανακουφίζεται και το πάχος του στρώματος μετριέται μετά  από μισή ώρα. Όσο μικρότερη είναι η παραμόρφωση, τόσο καλύτερη είναι η επίδραση της μνήμης

Σετ συμπίεσης (S) = 

d0-d1

d0-d2

  • d0 = αρχικό πάχος του δοκιμίου 
  • d1 = πάχος του δοκιμίου μετά τη δοκιμή
  • d2 = πάχος του δοκιμίου σε συμπιεσμένη κατάσταση 

Κατασκευή ελαστικών κορυφαίας τεχνολογίας

Εκμεταλλευόμαστε τις εγκαταστάσεις παραγωγής υψηλής τεχνολογίας και μία από τις πιο προηγμένες, πλήρως αυτόματες εγκαταστάσεις ανάμειξης στον κόσμο, όπου οι πρώτες ύλες ζυγίζονται και δοσιμετρούνται αυτόματα περιορίζοντας σημαντικά τον κίνδυνο ανθρώπινου λάθους. Τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας περιλαμβάνουν 100% έλεγχο κάθε ελαστικού μείγματος, πλήρη ιχνηλασιμότητα, στατιστικό έλεγχο SPC, FMEA και παραγωγή μηδενικού σφάλματος. Επιπλέον, το εξαιρετικά καθαρό και ασφαλές περιβάλλον παραγωγής μας καθιστά δυνατή την διάθεση ελαστικών εξαρτημάτων σταθερά υψηλής ποιότητας στον συμφωνημένο χρόνο παράδοσης.

Πιστοποιητικό και τεχνικές πληροφορίες για το ελαστικό EPDM

Πιστοποιητικό και τεχνικές πληροφορίες για το ελαστικό NBR

Ληψη μπροσουρασ

Ο σύρτης είναι η καρδιά των δικλείδων

Μάθετε τις διαφορές μεταξύ των ποιοτικών και ισχυρών δικλείδων και εκείνων που δεν είναι