Μέρος των ζωτικών υποδομών

Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για τις δικλείδες

Η AVK είναι παγκοσμίως γνωστή για τις υψηλής ποιότητας δικλείδες και τους κρουνούς υδροληψίας. Συμβάλλουμε στην εύρεση βιώσιμων λύσεων για τις παγκόσμιες προκλήσεις στον τομέα της διανομής καθαρού πόσιμου νερού, της μείωσης των απωλειών, της συλλογής και επεξεργασίας λυμάτων, της διανομής φυσικού αερίου και βιοαερίου, καθώς και της αποτελεσματικής άρδευσης και πυροπροστασίας.

Καλώς ήλθατε στην AVK

Οι δικλείδες και οι κρουνοί της AVK αποτελούν μέρος των ζωτικών συστημάτων υποδομής. Κατασκευάζουμε δικλείδες και εξαρτήματα εγκεκριμένα για τη διανομή πόσιμου νερού και έξυπνες λύσεις για την ψηφιακή παρακολούθηση των δικτύων ύδρευσης. Η ευρεία γκάμα μας περιλαμβάνει επίσης προϊόντα για άρδευση που εξασφαλίζουν αποτελεσματική χρήση του νερού στη γεωργία, καθώς και δικλείδες που αντέχουν ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες για όλα τα στάδια επεξεργασίας λυμάτων. Οι δικλείδες της AVK που όχι μόνο πληρούν, αλλά και υπερβαίνουν τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας χρησιμοποιούνται για τη διανομή φυσικού αερίου που χρησιμοποιείται για θέρμανση και ηλεκτρισμό, ενώ συμμετέχουμε στη μετάβαση στην πράσινη ενέργεια με την παροχή δικλείδων για εφαρμογές βιοαερίου. Οι κρουνοί της AVK χρησιμοποιούνται σε εξωτερικά δίκτυα πυροπροστασίας βιομηχανικών περιοχών και μεγάλων κτιρίων, και από πυροσβέστες για να κατασβέσουν τις πυρκαγιές στις κοινότητές μας. Οι υψηλής ποιότητας δικλείδες, οι κρουνοί και τα λοιπά εξαρτήματα κάνουν τη διαφορά και αποτελούν μακροπρόθεσμα την πιο αποδοτική λύση για τους πελάτες μας.

Η AVK International A/S είναι μέρος του ομίλου AVK, μιας ιδιωτικής εταιρείας από την Δανία που απασχολεί περισσότερους από 4.800 εργαζομένους σε όλο τον κόσμο. Στην AVK International A/S, κατασκευάζουμε δικλείδες και εξαρτήματα, και χάρη σε επιπλέον προϊόντα από άλλα εργοστάσια της AVK, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας στις αγορές της γεωγραφικής μας περιοχής που καλύπτουν την ηπειρωτική Ευρώπη, τη Ρωσία, τις χώρες της Κεντρικής Ασίας και του Καυκάσου και τη Βόρεια Αφρική.

AVK INTERNATIONAL A/S ΣΤΟ SKOVBY, ΔΑΝΙΑ

ΣΥΝΤΟΜΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ 13.000 M2

230

Η AVK International A/S απασχολεί περίπου 230 εργαζομένους

4

3 εργοστάσια και κέντρο διανομής στο Galten, DK

+50

Προμηθεύουμε όλες τις χώρες της Ηπειρωτικής Ευρώπης

2017

Προμηθεύουμε 50 χώρες

Έκθεση

AVK Έκθεση Βιωσιμότητας 2022/2023

Εμβαθυνση

Διαδραστικός κόσμος AVK

Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι κρυμμένα κάτω από το έδαφος, οπότε δεν τα βλέπουμε συχνά. Στον διαδραστικό κόσμο της AVK, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας και να δείτε που χρησιμοποιούνται συνήθως.

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ

Ρίξτε μια ματιά στις εγκαταστάσεις μας

Δείτε μια εισαγωγή στην AVK International με το βίντεο ξενάγησης του εργοστασίου μας που δείχνει την επίμονη προσέγγισή μας στην υψηλή ποιότητα

Ληψη τιμοκαταλογου

Τιμοκατάλογος 2023

Κατάλογος Ηπειρωτικής Ευρώπης