Εσωτερική Πυροπροστασία

Εξωτερική πυροπροστασία

Διανομή αερίου

Εγκαταστάσεις αερίου

Μεταφορά αερίου

Συλλογή λυμάτων

Διάθεση επεξεργασμένων λυμάτων

Επεξεργασία λυμάτων

Διανομή πόσιμου νερού

Εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού

Μεταφορά νερού

Καλώς ήλθατε στην AVK

Η AVK είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης της αγοράς βαλβίδων και κρουνών. Οι βαλβίδες της AVK αποτελούν μέρος των ζωτικών συστημάτων υποδομής που περιλαμβάνουν τη διανομή πόσιμου νερού, την επεξεργασία λυμάτων, τη διανομή φυσικού αερίου που θα χρησιμοποιηθεί για θέρμανση και ηλεκτρισμό και τα συστήματα πυροπροστασίας. Οι κρουνοί της AVK χρησιμοποιούνται σε εξωτερικά δίκτυα πυροπροστασίας βιομηχανικών περιοχών και μεγάλων κτιρίων, και από πυροσβέστες για να κατασβέσουν τις πυρκαγιές στις κοινότητες μας. Στοχεύουμε στην ανάπτυξη προϊόντων που θα κάνουν τη διαφορά τώρα και στο μέλλον, δηλαδή προϊόντα που θα βοηθήσουν στην επίλυση του κρίσιμου προβλήματος της απώλειας νερού, και όχι απλώς προϊόντα που προσφέρουν την πιο αποδοτική από πλευράς κόστους λύση για τους πελάτες μας σε βάθος χρόνου.

Η AVK International A/S είναι μέρος του ομίλου AVK, μιας ιδιωτικής εταιρείας από τη Δανία που απασχολεί περισσότερους από 4.800 εργαζομένους σε όλο τον κόσμο. Στην AVK International A/S, κατασκευάζουμε δικλείδες και εξαρτήματα, και χάρη σε επιπλέον προϊόντα από άλλα εργοστάσια της AVK, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας στις αγορές της γεωγραφικής μας περιοχής που καλύπτει την Ηπειρωτική Ευρώπη, τις χώρες της Κεντρικής Ασίας και του Καυκάσου και τη Βόρεια Αφρική.

AVK INTERNATIONAL A/S ΣΤΟ SKOVBY, ΔΑΝΙΑ

ΣΥΝΤΟΜΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ 13.000 M2

250

Η AVK International A/S απασχολεί περίπου 250 εργαζομένους

4

3 εργοστάσια και κέντρο διανομής στο Galten, DK

+40

Προμηθεύουμε όλες τις χώρες της Ηπειρωτικής Ευρώπης

2017

H AVK αποκτά μόνιμη εκπροσώπηση στην Ελλάδα

Έκθεση

AVK Έκθεση Βιωσιμότητας 2021/2022

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ

Ρίξτε μια ματιά στις εγκαταστάσεις μας

Δείτε μια εισαγωγή στην AVK International με το βίντεο ξενάγησης του εργοστασίου μας που δείχνει την επίμονη προσέγγισή μας στην υψηλή ποιότητα

ΛΗΨΗ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ

Τιμοκατάλογος 2023

Κατάλογος Ηπειρωτικής Ευρώπης
Μεταβαίνοντας στην ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς και τρίτα μέρη, όπως περιγράφεται στην πολιτική απορρήτου και cookies.